2010-09-30 11:47:41

» Magmafärg

Får ursäkta för otroligt dålig uppdatering men det har varit lite stressigt nu på slutet. I tisdags fick vi testa på att färga med en speciell färg som heter magmafärg. Det är en färg som ljusar upp och färgar på samma gång. Nackdelen är väl den långa värkningstiden, 40 minuter i värme vilket betyder att utan värme får man sitta med det i 80 minuter! Vi gjorde några slices i luggen med två olika fäger.









/Malin och Lisa

2010-09-20 20:53:06

» Blondering av dockor!

Aloha! Förlåt för dålig uppdatering på bloggen, men vi har haft mycket läxor att prioritera and so on..!

Här nedan bjuder vi på några bilder från när vi Blonderade håret på våra dockor vi färgat håret på tidigare!


Dela upp i korset!


Blondering..


Färga, färga..


Linneus in action!


Först skulle vi applicera på färg ca 1,5 cm från hårbotten och ända ut till topparna, sedan lägga en bomullslängd för att undvika färgen från att sprida sig till hårbotten (bomullstussen sög upp lite av färgen), dessutom blev det lättare att hitta igen passérna sen när vi skulle..


.. applicera färg även i hårbotten!


Dockan under värme (klimazon) för att det ska gå snabbare!


Föna, föna..


Liten del av våran nya salong!


Och en annan del, den är riktigt fin ska jag säga er!

//Cassi och Amanda G

2010-09-09 18:14:08

» från i tisdags

I tisdags hade vi egen hårvård. Kameran fick slut på batteri så det blev inte så många bilder tagna. Före&efter-bilder var också planerat att visa men tyvärr kunde vi inte ta några efterbilder när kameran tog sovpaus. Well well, här kommer några bilder från dagen iallafall! :)








/Isa

2010-09-07 18:00:16

» BACK

Tjena allesammans! Nu är vi tillbaka med bloggen igen efter ett fantastiskt skön sommarlov! Igår(Måndag) färgade vi varandras bryn och fransar som hade blekts en aning efter sommaren och det var väldigt roligt, det var också första gången vi gjorde det på varandra! Idag har vi haft egenhårvård och alla blev jätte fina. Min vän isa slänger nog in ett inlägg senare idag med många bilder från dagen Hej så länge! / Linnea